Як жити вічно.


Джерело: http://www.jesus2020.ru/

Всіх цікавить питання, що робити, щоб добре і довго пожити не тільки на планеті Земля.

Інструкція Рівень складності: Легко Що вам знадобиться :
  • Знадобиться бажання, віра і вільне право вибору
1 крок

1. Господь любить вас!
Біблія говорить: "Так полюбив Бог світ, що віддав Сина Свого Єдинородного, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне"
Проблема в наступному. . .

2 крок

2. Кожен з нас зробив, сказав чи подумав щось погане. Це називається гріх, і гріхи наші відокремили нас від Бога.
Біблія говорить: "Всі згрішили і позбавлені слави Божої." Господь досконалий і справедливий, і наші гріхи назавжди відділили нас від Нього. Біблія говорить: "Плата за гріх - смерть."
Гарна новина полягає в тому, що 2000 років тому,

3 крок

3. Бог послав Свого Єдиного Сина Ісуса Христа померти за наші гріхи.
Ісус - Син Божий. Він жив безгрішним життям і потім помер на хресті, розплатившись за наші гріхи. "Бог Свою любов до нас тим, що Христос помер за нас, коли ми були ще грішниками."
Ісус воскрес із мертвих і тепер Він живе в раю зі Своїм Отцем, Богом. Він пропонує нам дар вічного життя: вічно жити з Ним у раю, якщо ми приймемо Його як нашого Господа і Спасителя.


Ісус сказав: "Я дорога, і правда, і життя ніхто не приходить до Отця, як тільки через Мене."
Бог звертається до вас з любов'ю і хоче, щоб ви були Його чадом. "А тим, які прийняли Його, віруючим в ім'я Його, дав владу бути дітьми Божими". У ваших силах попросити Ісуса Христа відпустити ваші гріхи і увійти у ваше життя як Господь і Спаситель.

4 крок

4. Якщо ви хочете прийняти Христа як Спасителя і відпустити свої гріхи, ви можете попросити Його бути вашим Спасителем і Господом, вимовляючи наступну молитву:
"Господь наш Ісус, я вірю, що ти - Син Божий. Дякую Тобі за те, що ти помер на хресті за мої гріхи. Прошу пробачити мені мої гріхи і дарувати мені вічне життя. Я запрошую Тебе увійти в моє життя і серце і стати моїм Господом і Спасителем. Я хочу жити з Тобою вічно. "
Ви вимовили цю молитву? Якщо, так, вітаю. Тепер Він поруч від цього моменту до вічності.

Поради та попередження:
  • Ну а якщо ти не віриш у це, то смерть покаже хто правий, але буде пізно, т.к . рішення потрібно прийняти до того, як помреш. І немає гарантії, що помреш від старості.