«Повії», «повії», невинність і «стічні труби» ..

про непристойні словах

Західні релігійні вчення ніколи не могли впоратися з такими поняттями, як жінки і сексуальність. Наприклад, ранні християни вчили, що дівоча дочка займає на небесах місце вище, ніж її мати, так як її мати повинна була вступити в сексуальні відносини для того, щоб її дочка народилася. Приблизно в IV столітті після Р. X. християнський проповідник святий Джером писав: «І хоча Богу все під силу, він не може підняти діву, якщо вона лягла» (Послання 22). Отже, навіть сам Бог не в силах допомогти вам, якщо ви жінка і втратили цноту. Це ніколи не було проблемою для нас, чоловіків, але знову-таки це представники нашого статі писали Святе Письмо. (Не потрібно бути побожним, щоб знати те, що, коли хлопчик в перший раз вступає в статеві стосунки, він стає чоловіком. У той час дівчинка, що вступила в статевий зв'язок, втрачає свою невинність, і після цього вона вже нечиста, як сніг, по якому проїхав автомобіль. Уявіть собі, що все було б навпаки.)

Суворість, з якою святий Джером описує жіночу цноту, майже ставить його в один ряд з феміністами в порівнянні з деякими його християнськими і єврейськими попередниками . Приміром, один з ранніх християнських батьків описував жінку, як «храм, що стоїть на водостічній трубі», маючи на увазі, що стічна труба - це статеві органи. Чоловіки, які робили такі заяви, пізніше були оголошені святими.

Цей вид негативного образу вимагає від жінок заперечення своїх власних сексуальних бажань заради того, щоб оспівування блюзів про загробне життя не припинялося.


Не випадково багато дорослі жінки, які нездатні до оргазму, восхвалялись в місцевих церковних громадах, де поняття «храм - стічна труба» все ще має велике значення.

До теперішнього часу люди все ще ставлять знак рівності між жіночої репутацією і її сексуальним апетитом: якщо її сексуальні бажання занадто слабкі, то вона вважається холодною або фригідною; а якщо дуже високі, то стічні води заливають храм, і в цьому випадку її називають дешевинкою або повією, повією і о-го! - Німфоманкою. У Британії в таких випадках вживається термін «slag» [Що означає «шлак», «відходи», «погань». (Прим. перекл.)]. І поки молоді чоловіки щосили похваляються своєю сексуальністю, молоді жінки вчаться керувати своїми сексуальними бажаннями. В іншому випадку вони ризикують, що стосовно них будуть вжиті непристойні слова.

Примітка: Всупереч здоровому глузду, жінки першими звинувачують інших жінок в тому, що вони повії або повії. Може бути, чоловіки і були тими самими типами, які написали антижіночі теологію, але самі жінки стали її жорстокими провідниками. Також добре відомо, що Ісус Назарет ставився до жінок з любов'ю і повагою. Чому ж в отців церкви, які пішли за ним, виникло так багато проблем у цій галузі? І якщо людське тіло було створено за образом і подобою самого Господа, як говорить Святе Письмо, то чому люди, які стоять на чолі церкви, з таким завзяттям заперечують жіночі статеві органи і сексуальність? Що, Господь Бог був п'яний, коли створив клітор і піхва?