Гравітація або один в 4-х кутах.

Наші стіни - це традиції та стандарти, в яких нас виховали батьки; це умови і думки людей, серед яких ми живемо (сім'я, універ, країна, людство); це наші мрії, цілі та плани, що стосуються майбутнього (заміжжя-одруження, кар'єра, інтелектуальний і духовний ріст, соціальний стан)

Привіт! Ми з тобою не знаємо один одного. Ми перебуваємо в різних кімнатах, між якими, може, сотні кілометрів і які відрізняються один від одного. І зовсім не тому, що ми живемо в різних містах чи країнах. А просто, тому що ми самі дуже різні. Але є щось, що робить наші з тобою кімнати в чомусь схожими - у всіх кімнат є стіни і кути. Наші життя, напевно, теж дуже відрізняються один від одного. Але вони схожі. Давай припустимо, що наше життя - це та сама кімната, в якій є і стіни, і 4 кута.

Наші стіни - це традиції та стандарти, в яких нас виховали батьки; це умови і думки людей, серед яких ми живемо (сім'я, універ, країна, людство); це наші мрії, цілі та плани, що стосуються майбутнього (заміжжя-одруження, кар'єра, інтелектуальний і духовний ріст, соціальний стан). Наші стіни - це ще й невідповідність наших очікувань і реальності, в якій нам доводиться жити. Стіни заважають насолодитися красою навколишнього світу. Як часто люди мріють про океани і вершинах, а, в результаті, так і проводять життя в чотирьох стінах, бо не бачать виходу.

Але в наших з тобою життях-кімнатах є ще 4 кута. Насправді, кожен з нас колись чув про них. Для когось ці кути - тупики, для когось - затишні містечка, де просто ховаєшся від правди або самого себе. Але я хочу показати тобі зараз, що в реальності поставив на перше кожного з цих кутів Бог - Той, Хто збудував і мою, і твою кімнату, та і всі кімнати на світі. Ці 4 кута змінювали життя мільйонів людей протягом історії людства. А одного разу змінили і моє життя, і життя багатьох моїх друзів. Вихід був найден.І як це не дивно, але знаходився він в одному з кутів.

1 КУТ - Бог любить тебе і мене, як ніхто на світі. Ми з тобою народилися, щоб бути щасливими, - це задум Бога для нас з тобою, який був у Нього ще до нашого народження.

Любов Бога і Його дивовижний задум описані в Біблії (книзі, яка існує на землі близько трьох з половиною тисяч років, її історична достовірність науково доведено).

Бог так любить світ (все людство), що пожертвував Своїм Сином Єдинородним, для того, щоб кожен, хто повірить в Нього, не загинув, але мав вічне життя. (Іоанна 3:16)

Його Син Ісус Христос сказав: "Я прийшов для того, щоб мали життя і мали з надлишком", тобто життя, повне глибокого духовного сенсу. (Іоанна 10:10)

Але чому ж тоді життя іноді так безглузда для багатьох з нас? А в наших кімнатах, створених для зустрічей з друзями, для ніжності улюблених людей, для світла Божої любові, яка дає Cмисл, кожен кут - тупий і курний? Чому у більшості людей немає цієї "життя з надлишком "?..

2 КУТ - Всі люди - грішні і відокремлені від Бога. Тому ми не в змозі ні пізнати, ні випробувати любов Бога і Його задум.

«Тому що всі згрішили і позбавлені слави Божої», тобто люди більше не можуть мати спілкування з Ним (Римлян 3:23).

Сенс людського життя, моєї і твоєї, - у щирому і глибокому спілкуванні з Богом, подібно до того, що існує між кращими друзями. Ми завжди думаємо, ніби самі відмінно знаємо, що для нас найкраще. Тож колись люди самі вибрали дорогу, що веде в бік, прямо протилежну тій, за якою нас хотів вести Бог. І ось тому наше спілкування з Ним тепер порушено. А отже, загублений і сенс людського життя. Наше упертість, яке виражається у протесті і непокору Богу або в байдужому ставленні до Нього, Біблія називає гріхом.

«Бо заплата за гріх - смерть» (Римлян 6:23), духовне відлучення від Бога , неможливість спілкування, нерозуміння сенсу свого існування.

Бог - святий, а ми грішні. І ця різниця подібна величезної прірви, яку неможливо подолати самому. Ми постійно і несвідомо шукаємо Бога і сенсу в житті у всьому, чого себе присвячуємо, чим займаємося, заради чого живемо. Шукаємо, тільки тому, що ми були створені для цього. Але як можна знайти щось в порожній закритій кімнаті? Філософія, досвід, знання - весь твій життєвий багаж, що знаходиться в твоїй голові не допоможе тобі відкрити двері силою своєї думки.




Ти можеш подумати: невже ж всемогутній Бог не може нам допомогти? Невже Він просто залишив тебе безглуздо і повільно вмирати тут?

3 КУТ - Ні! Вічно люблячий Бог простив людей і придумав, як повернути їм те життя, повну радості спілкування з Ним. Він зробив неймовірне. Заради цього Він пожертвував Своїм Сином. Ісус Христос-єдиний вихід з кута, який став глухим кутом в людському житті. Він, невинний ні в чому, просто з любові, узяв всю відповідальність за наші гріхи і помер. Помер - замість мене, і замість тебе теж. Тому ти тепер можеш ЖИТИ, дізнаючись любов Бога, бачачи переваги Його задуму перед нашим.

ВІН ПОМЕР ЗА НАС: «А Бог доводить Свою любов до нас тим, що Христос помер за нас, коли ми були ще грішниками »(Римлян 5:8)

Він воскрес із мертвих:" Христос помер за гріхи наші ... Він був похований і ... воскрес в третій день, за Писанням, і ... з'явився Петру, потім дванадцяти , потім з'явився більш, ніж п'ятистам ... "(1 Коринтян 15:3-6)

Він - єдиний шлях до Бога:" Ісус сказав йому: Я дорога, правда, і життя ніхто не приходить до Отця, як тільки через Мене ". (Івана 14:6).

Ти скажеш: "Я знаю все це з дитинства - це ніяк не впливає на моє життя. Все в ній, найчастіше, йде зовсім не так чудово. Моя кімната зовсім не така, в якій я хочу жити. І я не бачу, що хтось понад піклується про мене "...

Не поспішай! Адже в кімнаті є ще й четвертий кут. І він говорить про те, що просто знання цих трьох кутів не допомагає ... Здивувався? Тоді ...

4 КУТ - Недостатньо просто знати все вищесказане. Знання того, що в кишені є таблетка, не допоможе від головного болю до тих пір, поки ти її не приймеш. Людям потрібно прийняти Ісуса Христа як єдині ліки від їх невиліковної хвороби. Прийняти як Спасителя Того, Хто краще знає, що робити з нашою життям. І тільки після цього ми з тобою можемо відчувати, що Хтось любить нас більше всього на світі; можемо бачити, що Хтось дбає про нас - кожну хвилину. Згадай, в кімнаті є двері. Просто простягни руку і відкрий її. Раз є двері, значить, є і вихід.

Нам потрібно прийняти Христа: «А тим, хто прийняли Його, віруючим в ім'я Його, дав владу бути Божими дітьми» (Івана 1:12)

Ми приймаємо Христа вірою: «Тому що спасенні ви благодаттю через віру, і це не від вас, Божий дар, не від справ, щоб ніхто не хвалився» (Ефесян 2:8,9)

Прийнявши Христа, ми народжуємося заново: (Див. Іоанна 3:1-8)

Ми приймаємо Христа за допомогою лічногопріглашенія: Христос сказав: «Ось, стою під дверима та стукаю: якщо хто почує Мій голос і двері відчинить, Я до нього ввійду ... »(Об'явлення 3:20)

Знаєш, ще одна схожість між нашими життями і кімнатами полягає в тому, що за стінами кожної з них знаходиться приголомшливий світ. У наших кімнатах може бути дорогий інтер'єр, багата меблі і повний холодильник. Але якщо в них міцно замкнені двері - то цю золоту клітку ти сам назвав би просто - в'язниця. Прийняти Христа - значить відкрити двері і знайти свободу - нарешті випробувати і пізнати любов Бога і Його задум для нашого життя.

Прийняття Христа полягає у зверненні до Бога від самого себе (покаянні) та вирішенні дозволити Христу увійти в наше життя, простити наші гріхи і зробити з нас таких людей, якими Він хоче нас бачити. Недостатньо просто усвідомити розумом, що Ісус Христос є Син Божий і що він помер на хресті за наші гріхи. Також недостатньо мати якісь емоційні переживання. Головне - прийняти Христа вірою. Прийняття Ісуса Христа вірою - це дія нашої волі.

Молитва - це розмова з Богом і Він бажає мати спілкування з тобою. Твій перша розмова з Богом може звучати приблизно так:

"Господь Ісус, я потребую Тебе. Дякую Тобі за смерть на хресті за мої гріхи. Я відкриваю двері мого життя і приймаю Тебе як мого Спасителя і Господа. Дякую Тобі за прощення моїх гріхів і за дар вічного життя. Візьми моє життя в Свої руки. Зроби з мене такої людини, яким Ти хочеш мене бачити. Дякую Тобі, Великого Бога: Отця, Сина і Святого Духа. Амінь ".

Якщо ви щиро і з вірою помолилися цією молитвою, то Христос увійшов у ваше серце.

Джерело: bigbreak.org

http://christsocio.info/content/