«Мережі диявола».

Кілька років тому маленький син працював у Африці місіонера захворів малярією і помер. Одного разу, коли його мати мила на кухні посуд, вона побачила, як з'явилося в дверях щось, що мало форму її маленького сина. Істота простягало руки з плачем: «Мама, мама».

Кілька років тому маленький син працював у Африці місіонера захворів малярією і помер. Одного разу, коли його мати мила на кухні посуд, вона побачила, як з'явилося в дверях щось, що мало форму її маленького сина. Істота простягало руки з плачем: «Мама, мама». З Біблії вона знала, що її померлий син спить до другого пришестя Христа. Борючись зі своїми почуттями, вона подавила в собі бажання підбігти до примарі і обійняти його і твердо заявила: «Іменем Ісуса Христа я знаю, що ти не мій син». Перед її очима бачення трансформувалося і зникло.

(Великі пророцтва Біблії,
Марк Фінлі)

Існує величезна кількість розповідей про зустрічі і контакти з уже померлими людьми. «Ожилі мерці» в точності відтворюють особливості їхньої поведінки, повідомляючи таку інформацію, яку могли знати тільки померлі за життя. Але Біблія ясно говорить: «Бо знають живі, що помруть, а померлі нічого не знають, і заплати немає вже їм, бо й пам'ять про них віддана забуттю; І кохання, і їхня ненависть, та заздрощі їхні загинули вже, і нема вже їм частки навіки ні в чому, що під сонцем »(Проповідник 9:5,6).

Як же тоді пояснити візити« непрошених гостей »? Біблія гранично ясно відповідає на це питання: «І не дивно, бо сам сатана приймає вид ангела світла» (2 Коринтян 11:14). Диявол та демонічні духи можуть бути людям, прагнучи заволодіти їх увагою, розумом і волею, щоб в кінцевому підсумку перешкодити їх порятунку через кров Христа, позбавивши вічного життя: «... спокусити, як можна, і вибраних »(Матвія 24:24).

Книга Одкровення говорить:« І скинений був змій великий, вуж стародавній, що зветься диявол і сатана, що зводить усесвіт, скинутий на землю , і ангели його скинуті з ним »(Об'явлення 12:9). «Це - духи, що чинять ознаки ...» (Об'явлення 16:14).

Медіуми, люди, пов'язані з духами зла і що знаходяться під їхнім повним контролем, можуть робити чудеса: « Бо постануть христи неправдиві, і неправдиві пророки, і будуть чинити великі ознаки та чуда, щоб спокусити, як можна, і вибраних »(Матвія 24:24). Це можуть бути люди, що володіють даром ясновидіння: «коли ми йшли на молитву, то нас перестріла служниця одна, одержима духа, яка ворожбитством давала великий прибуток панам своїм. Йдучи за Павлом та за нами, вона кричала, говорячи: Оці люди - раби Бога Всевишнього, що вам провіщають дорогу спасіння. Це вона робила багато днів. Павло, обуривсь, звернувся, промовив до духа: У Ім'я Ісуса Христа наказую тобі вийти з неї. І дух вийшов в той же час »(Дії 16:16-18).

Слід зауважити, що дияволові не дано знати майбутнього, тільки один Бог володіє такою здатністю. Сатана може лише передбачати події, в тому числі і ті лиха та нещасні випадки, які сам же потім і інсценує. Грецька віщунка - медіум Марія Мапапетро передбачила трагедію на Мюнхенських Олімпійських іграх 1972 року, коли були взяті в заручники і вбиті спортсмени, які представляли на іграх держава Ізраїль. Астрологами були передбачені трагічні смерті Джиммі Моррісона і Джона Леннона. Досить точні астрологічні прогнози про появу НЛО та інших паранормальних явищах. Це не дивно, так як за цими явищами стоять всі ті ж сили. Переважна ж більшість астрологічних та інших медіумічні прогнозів не знаходять свого виконання, про що не дуже люблять говорити самі медіуми.




І все ж для людини, не знайомого з Біблією, прояв сил зла здається чимось неймовірним. Наведемо маленький фрагмент із спогадів племінниці болгарської ясновидиці Ванги:

«І лише іноді ми не могли зрозуміти, чому тітка блідне, і тоді з її вуст лунає голос незвичайного тембру і незвичайної сили. При цьому вимовлені слова і вирази були аж ніяк не характерні для її мовного запасу ... У 16 років я стала свідком, як, перебуваючи в нашому будинку, в Петріче, Ванга так почала говорити. Це був зовсім не її голос - наче не вона, а хтось «інший» прорікав слова ... Так, хтось несподівано і владно втрутився в нашу розмову. «Ось, ми бачимо тебе ...» - почав «інший» і повідав мені все, що я робила протягом дня. Я скам'яніла від страху ...».

А от дуже примітний фрагмент інтерв'ю з Вангою:

«Питання: Чи виникає відчуття, що дар ясновидіння запрограмований вищими силами?
Відповідь: Так.
Питання: Якими?
Відповіді не було.
Питання: Чи можна уточнювати різні питання, що стосуються їх?
Відповідь: Ні. Важко. Відповідають дуже туманно ».

Цього фрагмента цілком достатньо, щоб зрозуміти, що через цю нещасну жінку діяли духи.

Так як занепалі ангели на відміну від безлічі померлих людей все ще живі, то й не варто дивуватися тому, що історики і лікарі були шоковані відомостями, повідомленими Вангою.

Аналогічними здібностями володіють шамани. Коли обирається шаман, з ним відбувається «переродження». За розповідями самих шаманів вони відчували, як парфуми «змінюють» їх розум і серце. Людина стає кандидатом в шамани тоді, коли починає відчувати прояв духів у своєму житті.

Письмо розповідає про незвичайні фізичних здібностях одержимих людей: «... багаторазово був кайданами та ланцюгами, але він розривав ланцюги та кайдани торощив, і ніхто не міг угамувати його »(Марк 5:4). Повертаючись до шаманізму, зауважимо, що одна з головних форм прояву шаманізму - камлання - має на увазі щось подібне. Під час цього зловісного обряду спілкування з духами шаман перебуває в стані екстазу, при якому його свідомість як би відключається. У цей час він може здійснювати надзвичайно високі стрибки, неможливі для звичайної людини, тримати довго в руках розпечене залізо або вугілля.

Так як контакт з демонічними силами робить людину залежною від них, веде до духовної деградації і смерті , то Бог дає таке попередження: «Не звертайтесь до духів померлих та до ворожбитів, і не доводьте себе до опоганення ними. Я Господь, Бог ваш »(Левит 19:31). «І коли скажуть вам:« звертайтеся до духів померлих та чародіїв, що цвірінькають та муркають », - то відповісте: Чи ж народ не звертається до свого Бога? Запитують чи мертвих про живих? До Закону й свідоцтва. Якщо вони не говорять, як це слово, то немає в них світла »(Ісаї 8:19,20).

Часто парфуми через спіритів стверджують, що немає ніякої різниці між грішними й тими, хто прагне до кращого життя і примирення з Богом, все одно всі будуть однаково прийняті Богом. Сатана говорить те ж саме, що говорив першим людям, заспокоюючи їх совість: «... ні, не помрете »(Буття 3:4). І в майбутньому тільки Бог і знання Священних Писань зможе захистити кожну людину від великого зваблювання, що йтиме на нашу планету.


Дмитро Мологін

http://www.armageddon . ws/