Фільми для романтичного вечора удвох - кінорецензії фільми про кохання День Святого Валентина.

Наближається головне свято всіх закоханих - День Святого Валентина. Нічого дивного немає в тому, що його відзначають як ті, хто вже знайшов свою другу половинку, так і ті, хто ще в пошуку, адже так приємно віддаватися почуттю закоханості, будувати романтичні плани і мріяти «про велике і чисте кохання».
Відсвяткувати 14 лютого всі прагнуть по-різному. Одні йдуть в гості, інші збираються в колі друзів, треті замовляють столик у ресторані, але більшість все-таки намагаються провести цей день удвох. Найпоширеніший варіант - це похід в кіно, благо афіші вже рясніють назвами романтичних фільмів: «PS Я люблю тебе »,« Мої чорничні ночі »,« Наречена з того світу »,« Гойдалки »...
Якщо ж ви в цей вечір відмовитеся від світських виходів і віддасте перевагу провести час удома, то без хорошої романтичної комедії не обійтися. Залишимо все-таки новинки для походів у кіно, а вдома в цей день можна подивитися перевірені часом фільми.
Лідером за романтикою, звичайно, залишається Франція. У сьогоднішній століття, виявляється, любові знаходиться місця не менше, ніж у романтичний XVIII. Про «Амелі», напевно, чули вже всі. Чарівна Одрі Тоту загадково посміхається і шукає своє кохання. Вона ж нещодавно зіграла в ще одній комедії - «Фатальна красуня»: виявляється, щоб завоювати серце красуні, необов'язково бути багатим.
Дуже життєствердний фільм Люка Бессона «Ангел А» розповідає про кохання ангела і людини і запевняє, що любові гідний кожна людина і вона зазвичай приходить зовсім не тоді і не звідти, коли і звідки чекаєш. Цю ж тему розвиває приголомшливий фільм німецького режисера Віма Вендерса «Небо над Берліном». Якщо ви його ще не дивилися, то це відмінний варіант для романтичного вечора!
Але повернемося до французів ... На жаль, дуже рідкісний, але від цього ще більш цікавий фільм «Подивися на мене» заслуговує на те, щоб його подивитися наодинці. Це історія життя і любові доброї повненької дівчини, яка хоче стати актрисою, «сохне» за однокласника і мало не проворонівает справжнє почуття. Незважаючи на те, що головна героїня - майже підліток, фільм призначений не тільки і не стільки для школярів.

Нічого схожого на "Американський пиріг» ви тут не побачите, зате насолодитеся хорошою грою акторів, розумними жартами, гарною музикою, філософським підтекстом і красивими видами французькій провінції.
Втім, Голлівуд теж справно поставляє нам захоплюючі любовні історії. Згадаймо милі, добрі і смішні фільми з Мег Райан: «що не сплять у Сіетлі», «Коли Гарі зустрів Салі», «Внутрішній простір» та інші. Не треба забувати й іншу «королеву мелодрам» - Джулію Робертс, яка стала нею буквально після одного-єдиного фільму - незрівнянної «Красуні», де пару їй склав красень Річард Гір.
Серед сучасних фільмів теж знайдуться гідні. Наприклад, «Більше, ніж любов» з Амандою Піт і Ештоном Кетчером. Це історія про те, що чому бути, того не минути, як би ти не намагався втекти від своєї любові. «Між небом і землею» - фільм про любов, яка може перемогти навіть смерть, не кажучи вже про різні дурних формальності. Різ Уізерспун у цьому фільмі дивно схожа на Мег Райан. «З 13 в 30" - трохи дитячий і казковий фільм, але, як то кажуть, «казка - брехня, та в ній натяк». Не треба квапити час і гнатися за хибними цінностями.
Не втрачайте з уваги романтичні і завжди трохи сумні кінокартини Тіма Бертона. Саме кінокартини - інакше його фільми назвати не можна. Реальність у них дивним чином переплітається з фантазіями, казка стає реальністю, а реальність виявляється не менш дивною, ніж вигадані історії. Подивіться «Велику рибу" - історію кохання довжиною у життя, «Едвард - руки-ножиці», «Труп нареченої».
Улюблений актор Тіма Бертона і багатьох жінок на Землі Джонні Депп має не тільки красивою зовнішністю, а й акторським талантом. У його фільмографії також є чимало романтичних і красивих фільмів. Наприклад, «Дон Жуан де Марко» - про те, що в житті завжди є місце фантазіям і мріям, треба тільки не дати сірим будням повністю убити уяву. «Шоколад» - це історія кохання двох вкрай незалежних людей, які, однак, знайшли себе саме поруч один з одним. Партнеркою Деппа по цьому фільму є прекрасна Жульет Бінош.