Джон Такер! (John Tucker Must Die!) - Джон Такер! John Tucker Must Die! кіно новинки кінорецензії.

«Я мстю, і мстя моя жахлива», - саме так коротко можна переказати зміст цього фільму. У цілому, це дуже непогане, місцями смішне, місцями романтичне кіно у дусі популярних зараз молодіжних комедій, позбавлене, втім, «туалетного» гумору і інших речей, перебивається на декількох хвилин апетит до попкорну.
Зав'язка фільму досить банальна: три малознайомих один з одним дівчини виявляють, що зустрічаються з одним і тим же хлопцем, який, природно, не розповідав їм про існування двох (а, може, і більше) інших подружок. Трохи поколошматів один одного м'ячами та повправлявшись в шпильки мови, вони (не без допомоги сторонньої спостерігачки Кейт) приходять до висновку, що мстити треба не один одному, а головному кривднику. Знаряддям помсти повинна бути та сама Кейт: скромна і недосвідчена дівчина, з допомогою нових подружок стала красивою, розумною і сексуальною, повинна закохати в себе місцевого донжуана. Але не всім планам юних месниці судилося збутися ...
До безперечних переваг цього фільму належить, на мій погляд, його деяка наближеність до життя: попелюшка принцесою не стає, а завзятий ловелас не перетворюється на ідеального сім'янина. Хоча, звичайно, можна засумніватися в правдоподібності того факту, що в однієї з героїнь, вплуталися в цю авантюру, виявляється величезна підпільна студія відеомонтажу.

До речі, про цю героїню. Грає її Аріель Кеббел (Arielle Kebbel). У неї світле волосся, але назвати її «блондинкою» язик не повертається: у цьому фільмі вона грає технічно підковану дівчину, яка мріє вступити до Гарварду, в іншому фільмі - проводирка шкільного оркестру, для чого, погодьтеся, теж необхідні певні навички, розум і цілеспрямованість . У підсумку отримуємо молоду актрису з вельми незвичайним амплуа «розумної дурки». Цікаво, їй випадково дістаються такі ролі або вона свідомо їх вибирає, щоб нарешті пробитися в серйозне кіно?
Отже, фільм досить хороший для перегляду великою компанією з неміцним алкоголем та попкорном: є над чим посміятися, але інтелектуальних жартів чекати не доводиться. Загалом, не чекайте від цього фільму глибини і розкриття характерів, а просто отримуйте задоволення.
США, 2006
Режисер: Бетті Томас («Обдурити всіх», «Доктор Дуліттл")
У ролях: Джессі Меткалф ("Відчайдушні домогосподарки»), Бріттані Сноу, Ашанті («Наречена і забобони», «Тренер Картер»), Софія Буш («Залишитися в живих», «Суперкрос»), Аріель Кеббел («Прокляття 2 »,« Американський пиріг: Літній табір »,« Рікер »)