Позбавлення від невдач - стаття в жіночому журналі Jane.

Якщо хочете «віддати» - свої невдачі, невезіння і т. д., зробіть наступне: в дату свого народження опівночі запалити воскову свічку, ліворуч від себе заздалегідь приготувати і розмістити чисті аркуші паперу, ножиці, хімічний (якщо такого немає. то з м'яким грифелем) олівець і старий гаманець, яким ви користувалися не менше 1 року.
Вирізати з чистого паперу листи розміром з грошову купюру (кількість їх не має значення) і написати на кожному свої проблеми: хвороби, безгрошів'я, невдачі, та ін Потім скласти ці листки в гаманець і, взявши його в руки, прошепотіти на нього:
"В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа, не по моїй волі, а з Божої все, що в кошіль склала, тобі віддаю. На, користуйся, а мені воно ужо ні до чого. Амінь ".
Постарайтеся, щоб цей гаманець став доступний для злодія, він повинен вкрасти його у вас протягом 3 днів.



Після того, як крадіжка здійсниться, потрібно піти до церкви і в ній поставити три свічки: одну - Діві Марін (без слів). Другу - Ісусу Христу зі словами:
"В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа, я прощаю тебе, що вкрав мій гаманець, за зроблене тобою злодійство, Бог тобі суддя. Амінь".

Третю свічку поставити своєму Святому зі словами:
"Ангел мій, мій сохранітель, допоможи мені, захисти за те, що я віддала, що мати не хотіла, чужому, поганому. Він сам узяв, мене не просив, нехай йому те приклеїться, від мене відійде на віки вічні. Амінь ".
Бажано, щоб дата вашого народження співпала з порядку спадання Місяцем.
Записала Лілія Крайня, редактор сайту« Жіночі Чари »спеціально для Jane.